Yumurcak Küçük Kovboy

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yumurcak Küçük Kovboy, 10 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yumurcak Küçük Kovboy programını saat 02:45'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yumurcak, Vahşi Batı'daki ücra bir kasabada annesi Maureen ile birlikte yaşamaktadır. Okulu tatile giren Yumurcak, eve dönerken azılı bir haydut çetesi tarafından kaçırılır. Çete Maureen'den fidye ister. Ancak parayı bulamayan Maureen, oğlunu kurtarması için Keskin adlı bir kovboydan yardım ister. Keskin, yıllar önce yanlışlıkla bir çocuğu vurduğu için bir türlü kendini affedememiş derbeder bir kovboydur. Ama Maureen'in ısrarlarına dayanamaz ve bu görevi kabul eder. Bu arada Maureen'in çiftliğinde çalışan kahya, Yumurcak'ı kaçıran çete ile işbirliği içindedir. Ancak Yumurcak ve Keskin onları atlatmayı başarır.

Yumurcak Küçük Kovboy, 360'de yayınlanan ve 10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 01:00'de başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Yumurcak Küçük Kovboy programının yayını, 04:15'te yayınlanan Gezmek Olsun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 02:45'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Yumurcak Küçük Kovboy filmi yayını başlayacaktır.