Yumurcağın Tatlı Rüyaları

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yumurcağın Tatlı Rüyaları, 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yumurcağın Tatlı Rüyaları programını saat 19:00'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Annesinin ölümünden sonra babası da işlemediği bir suç yüzünden hapse düşünce Yumurcak, kendine bakmak ve hayatını kazanmak zorunda kalır. Tek can yoldaşı köpeği Kahraman’dır. Bir gün mahallenin karpuzcusu Ali Dayı’ya yardım ederken, zengin bir kadın olan Selma'nın çalınan cüzdanını hırsızın elinden alır ve ona geri verir. Orada kendisine çok benzeyen bir resim görüp şaşırır. Selma da bu benzerliğe çok şaşırmıştır. Resimdeki çocuğun oğlu olduğunu ama öldüğünü söyler. Yumurcak’tan yanında kalıp oğlu olmasını ister. Böylece sevimli ve akıllı Yumurcak’ın yaşamında yeni bir dönem başlar.

Yumurcağın Tatlı Rüyaları, 360'de yayınlanan ve 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 18:00'de başlayan Alem Plus isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Yumurcağın Tatlı Rüyaları programının yayını, 20:45'te yayınlanan Aileler Yarışıyor isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Yumurcağın Tatlı Rüyaları filmi yayını başlayacaktır.