Yukarıdakilerden Hiçbiri

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Yukarıdakilerden Hiçbiri, 21 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Yukarıdakilerden Hiçbiri programını saat 19:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tim Shaw, sokaktaki insanların oyun ve deneylerle öğrenebilmesini sağlayan yepyeni bir bilim ve mühendislik şovuyla karşınızda. Bu programın diğer teknik TV şovlarından farkı bilindik, alışıldık, bıkkınlık veren laboratuvar ortamları ya da workshop’lardan uzak olması. Bu belgesel, sokaklarda, alışveriş merkezlerinde, hava alanlarında, yarış alanlarında ve akla gelmeyecek daha bir sürü olağan yerde bilimi ayağınıza getirecek.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yukarıdakilerden Hiçbiri, National Geographic'de yayınlanan ve 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 18:00'de başlayan Yıldızlarla Buluşma isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Yukarıdakilerden Hiçbiri programının yayını, 20:00'da yayınlanan Cosmos: Yeni Dünyalar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 19:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Yukarıdakilerden Hiçbiri yaşam programı yayını başlayacaktır.