Yol Arkadaşım

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yol Arkadaşım, 15 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Yol Arkadaşım programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yol Arkadaşım, Show TV'de yayınlanan ve 15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yol Arkadaşım programının yayını, 22:30'da yayınlanan Sen Kiminle Dans Ediyorsun isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Yol Arkadaşım filmi yayını başlayacaktır.