Yol Arkadaşım 2

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yol Arkadaşım 2, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Yol Arkadaşım 2 programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ayvalık'a yaptıkları yolculukta dost olan ve binbir badirenin ardından yol arkadaşlığı kavramının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, son bir yılda daha da kenetlenmiştir. İkili son bir yıl içinde iş arkadaşı olmanın yanı sıra ev arkadaşlığı da yapmaya başlamıştır. Karakterleri birbirine tamamen zıt olan bu iki adamın paylaştığı iki alanda da dertler ve aksilikler bitmez. Şeref'in işi, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur'un menajerliğini yapmaktır. Ancak bu konuda oldukça yeteneksizdir. Sıkıntılara dayanamayan Onur, sevmediği eski işi ilaç mümessilliğine geri dönmeye karar verince, Şeref alelacele ona bol sürprizli bir turne ayarlar. İkilinin bu turne yolculuğu da aşk, macera ve aksiliklerle dolu geçecektir.

Yol Arkadaşım 2, Star TV'de yayınlanan ve 6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 18:30'da başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yol Arkadaşım 2 programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Yol Arkadaşım 2 filmi yayını başlayacaktır.