Yine Bana Kalasın

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yine Bana Kalasın, 24 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yine Bana Kalasın programını saat 10:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zengin bir ailenin oğlu olan Cihan, çapkınlıklarıyla tanınmaktadır. Ancak, Menekşe'yi gördüğünde ondan çok etkilenir. Cihan'ın babası Hamit, oğlunu zengin bir ailenin kızıyla evlendirmeye karar vermiştir. Bunu duyan Cihan, babasına isyan eder ve Menekşe'ye evlenme teklif eder. Menekşe ise Cihan'ın ailesi tarafından istenilmediğini bilmektedir. Aynı köyde yaşayan Davut da Menekşe'yle evlenmek istemektedir. Cihan ve Menekşe, önlerindeki tüm engelleri aşıp evlenebilecek mi?

Yine Bana Kalasın, Kanal 7'de yayınlanan ve 24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 09:50'de başlayan Belgesel isimli programdan sonra saat 10:50'de başlayacak.

Yine Bana Kalasın programının yayını, 12:50'de yayınlanan Fadik İntikam Peşinde isimli film başlayana kadar devam edecek.

24 Temmuz 2022 Pazar günü saat 10:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Yine Bana Kalasın filmi yayını başlayacaktır.