Yıldızlarla Buluşma

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Yıldızlarla Buluşma, 8 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Yıldızlarla Buluşma programını saat 00:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Televizyonun en sevilen astrofizikçisi Neil deGrasse Tyson, Yıldızlarla Buluşma’nın yeni sezonunda bilim insanları, politikacılar ve sanatçılardan oluşan birbirinden ünlü konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Çok yakında Yıldızlarla Buluşma’nın bir kitabını da yayınlayacak olan Tyson’un bu sezonda bilim ve teknolojinin hayatlarımızı ne şekilde değiştirdiğini tartışacağı isimler arasında The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman, oyuncu ve aynı zamanda nörolog olan Mayim Bialik (The Big Bang Theory), altın madalya ödüllü olimpiyat sporcusu Hope Solo ve Birleşik Devletler Savunma Bakanı Ash Carter bulunuyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yıldızlarla Buluşma, National Geographic'de 8 Haziran 2021 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:45'te başlayacak.

Yıldızlarla Buluşma programının yayını, 01:30'da yayınlanan Nazi Mega Yapıları: Amerika'nın Savaşı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Haziran 2021 Salı günü saat 00:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Yıldızlarla Buluşma yaşam programı yayını başlayacaktır.