Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı, 9 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı programını saat 22:00'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Avengers: Sonsuzluk Savaşı, dünyanın gördüğü en büyük tehdide karşı güçlerini birleştirmek zorunda olan kahramanların verdikleri mücadeleyi konu ediyor. Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlar, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha tehlikeye girer. Sınırsız bir güç kaynağı olan sonsuzluk taşlarının peşine düşen Thanos, dünyanın gördüğü en büyük tehdittir. İnsanlığın kaderi bir kez daha, insanlık için savaşmaya ant içmiş kahramanlarımızın elindedir. Hiçbir süper kahramanın tek başına yenemeyeceği büyüklükteki bu tehdit için ekipler birleşmeli ve tehdide tüm güçleriyle karşı koymalıdır.

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı, atv'de yayınlanan ve 9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 22:00'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filmi yayını başlayacaktır.