Yeni Air Force One

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Yeni Air Force One, 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yeni Air Force One programını saat 08:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir mühendislik harikası olarak görülen gökyüzündeki ultra güvenli komuta merkezi Air Force One, devrim niteliğinde bir revizyondan geçiyor. Eşi görülmemiş bir erişimle, yeni başkanlık uçağının havacılık dünyasında şimdiye kadar görülen en gelişmiş tasarımlardan birine dönüşmesine tanık oluyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yeni Air Force One, National Geographic'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 07:25'te başlayan Kaçakçıların Peşinde isimli programdan sonra saat 08:10'da başlayacak.

Yeni Air Force One programının yayını, 08:55'te yayınlanan Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 08:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Yeni Air Force One yaşam programı yayını başlayacaktır.