Yazın Tadı

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yazın Tadı, 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yazın Tadı programını saat 10:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gabby Ferar, Manhattan’ın en prestijli restoranlarından birinde çalışan bir şeftir. Son zamanlarda çalışma tutkusunu kaybeden Gabby’nin aşk hayatı da pek yolunda gitmez. New England’da yaşayan kız kardeşini ziyareti sırasında bir emlakçının kendisine gösterdiği sevimli bir restoran Gabby’nin hayatının farklı bir yöne kaymasına neden olur. Sonunda kendi restoranını açmaya karar veren Gabby, bu sırada kendi restoranını işleten ve bir voleybol takımında koçluk yapan bekar bir baba olan Caleb ile tanışır. Caleb ve Gabby’nin restoranı, şehirde düzenlenen festivalde yarışacaktır. İşine olan tutkusunu yeniden hissetmeye başlayan Gabby, Caleb ile zaman geçirdikçe kendi restoranını işletmekten keyif alır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yazın Tadı, SinemaTV'de yayınlanan ve 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 08:45'te başlayan Davetsiz Aşk isimli programdan sonra saat 10:45'te başlayacak.

Yazın Tadı programının yayını, 12:30'da yayınlanan Kalpler Ve Kemikler isimli film başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 10:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Yazın Tadı filmi yayını başlayacaktır.