Yazgı

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yazgı, 9 Aralık 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Yazgı programını saat 10:30'da TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllar önce Trabzon’da bir doğumhanede aynı saatlerde doğum yapan iki kadın. Biri Kerime, diğeri Ayfer. Yusuf kızının olacağını öğrendiği günden itibaren korkunç planını devreye sokar. Ayfer’in oğlu ile Kerime’nin kızı, Yusuf’un ihtirasları yüzünden gerçek annelerinden koparılıp değiştirilir. Trabzon'da doğan Dünya bebek çok güzel bir avukat, Umut bebek ise başarılı ve yakışıklı bir mimar olur. Kader onları doğdukları gün bir araya getirir. Kader onları birbirlerinin ailelerine teslim eder. Yıllar sonra tekrar bir araya gelirler. Şimdi bütün sırların çözülme zamanı. Çünkü hiçbir sır baki değil, mutlaka çözülür.

Yazgı, TV8'de yayınlanan ve 9 Aralık 2022 Cuma günü saat 08:45'te başlayan Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa isimli programdan sonra saat 10:30'da başlayacak.

Yazgı programının yayını, 12:00'de yayınlanan Canım Annem isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Aralık 2022 Cuma günü saat 10:30'da TV8'de hangi program yayınlanacak?

Yazgı dizisi yayını başlayacaktır.