Yasemin'in Tatlı Aşkı

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yasemin'in Tatlı Aşkı, 3 Ekim 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Yasemin'in Tatlı Aşkı programını saat 17:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İki tüccar aile arasında yıllardır süren rekabet, çocuklarının bilmeden birbirlerine aşık olup evlenmek istemesiyle değişik bir boyut kazanır. Taşra kurnazı Hüsamettin Bey, borçları yüzünden sosyetik Muzaffer Bey’i haczettirir. Muzaffer Bey de çarıklı hacı dediği Hüsamettin’e kız vermeye yanaşmaz. Yasemin’le evlenmek için gözünü karartan Erol ise babasını zarara uğratma pahasına genç kızın ailesine yardım etmeye karar verir. Ancak kurnaz adamı kandırmak pek de kolay değildir. Yasemin ve Erol aşklarını yaşamak için ona büyük bir oyun oynamaya hazırlanır.

Yasemin'in Tatlı Aşkı, 360'de yayınlanan ve 3 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 16:00'da başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 17:30'da başlayacak.

Yasemin'in Tatlı Aşkı programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

3 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 17:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Yasemin'in Tatlı Aşkı filmi yayını başlayacaktır.