Yasak Elma

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yasak Elma, 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Yasak Elma programını saat 13:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ender’in ve Yıldız’ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika’ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokumaktadır. Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Yıldız’ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir. Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır. Kendine gelir gelmez Yıldız’ın yanına gider. Ender başına gelenleri Yıldız’a anlatır ve bir zamanların en büyük iki düşmanı, Şahika ve arkasındaki güce karşı iş birliği kararı verirler.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yasak Elma, FOX'de yayınlanan ve 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 11:00'de başlayan Şef Akademi Doğada isimli programdan sonra saat 13:45'te başlayacak.

Yasak Elma programının yayını, 16:30'da yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 13:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Yasak Elma dizisi yayını başlayacaktır.