Yarım Kalan Saadet

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yarım Kalan Saadet, 24 Kasım 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Yarım Kalan Saadet programını saat 15:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ünlü bir sanatçı olan Ekrem, konserde tanıştığı iyi kalpli ve sevecen Fatoş'a aşık olur. İlişkileri evliliğe kadar gider. Ekrem'in amcasının kızı Jale ise Ekrem'i sevmekte ve bir gün kendisiyle evleneceği günü düşlemektedir. Beklenen olur. Amcasına olan vefa borcu, Ekrem'i Jale'yle evlenmeye iter. Yaşananların ardından İzmir’e gitmeye karar veren Fatoş, Ekrem’in sesini son kez duymak için telefon kulübesinin başındayken, uçağı kaçırır. Fatoş'un bineceği uçağın düştüğünü öğrenen Ekrem, onun öldüğünü sanarak kendisini alkole verir ve hayattan kopar. Eşi Jale'yle geçirdiği trafik kazasının ardından da kör olur.

Yarım Kalan Saadet, 360'de yayınlanan ve 24 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 12:00'de başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 15:00'te başlayacak.

Yarım Kalan Saadet programının yayını, 17:00'de yayınlanan Cevap Soruda isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

24 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 15:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Yarım Kalan Saadet filmi yayını başlayacaktır.