Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 14:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tüm zorlukları geride bırakıp, evliliklerinin en güzel zamanlarını yaşayan Ilgaz ve Ceylin; İtibarını, parasını ve karısını kaybeden, beş parasız sokaklara düşmüş Yekta; yeni bir aşka yelken açmış Pars; öfkesini içine atıp hayata tutunmak için yeni bir yol bulan Gül; emekliye ayrılmış Metin; Osman’ın evliliklerinden vazgeçmemeye niyet etmesine inat, ayaklarının üstünde durmayı deneyimleyen Aylin; arkadaşlarına küs ve yenik düştüğü hayata öfkeli Çınar; ve Eren’in bir sabah kuyuda bulduğu dört ceset. Düşman olanları dost, dostları düşman yapacak süreç başlamıştır artık.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Arda'nın Mutfağı isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Yargı programının yayını, 16:00'da yayınlanan O Kız isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 14:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.