Yaprak Dökümü

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yaprak Dökümü, 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Yaprak Dökümü programını saat 10:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ali Rıza Bey'e göre; şartlar ne olursa olsun, bir babanın evlatlarına bırakacağı en değerli miras temiz bir isimdir. Kaymakamlıktan emekli olup, İstanbul’daki baba evinde yeni bir hayata başlayan Ali Rıza Bey ve ailesi için geçen yıllar çok hüzünlüydü. Evlatlarını yeniden kanatlarının altında toplayıp, dağılan ailesini bir araya getirmeye çalışan Ali Rıza Bey’in yorgun bedeni, yaşanan olaylardan sonra daha fazla dayanamaz. Necla ailesine sırtını dönmüş, Fikret ise tek başına yeni hayatını kurma çabasına girmiştir. Çaresiz kalan Hayriye Hanım artık son umut kapısı olarak Oğuz’u görmektedir. Bu süreçte, Ali Rıza Bey’e en büyük düşmanına teslim olmak hastalığından daha ağır gelmektedir. Suçluluk duygusu altında ezilen Leyla, anne ve babasına uzattığı yardım eliyle kendini avutmaktadır. Şevket ise işlemediği suçun bedelini ödemeye devam etmektedir. Ferhunde’nin gözü yine Tekin Ailesi’nin ve Oğuz’un üzerindedir. Necla’nın evliliğinde baş gösteren sorunlardan kaçması, Ali ile aralarında

Yaprak Dökümü, Kanal D'de yayınlanan ve 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 08:30'da başlayan Afili Aşk isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Yaprak Dökümü programının yayını, 12:00'de yayınlanan Kanal D Haber Gün Arası isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 10:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yaprak Dökümü dizisi yayını başlayacaktır.