Yaprak Dökümü

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yaprak Dökümü, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Yaprak Dökümü programını saat 16:00'da teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ali Rıza Bey'e göre; şartlar ne olursa olsun, bir babanın evlatlarına bırakacağı en değerli miras temiz bir isimdir. Kaymakamlıktan emekli olup, İstanbul’daki baba evinde yeni bir hayata başlayan Ali Rıza Bey ve ailesi için geçen yıllar çok hüzünlüydü. Evlatlarını yeniden kanatlarının altında toplayıp, dağılan ailesini bir araya getirmeye çalışan Ali Rıza Bey’in yorgun bedeni, yaşanan olaylardan sonra daha fazla dayanamaz. Necla ailesine sırtını dönmüş, Fikret ise tek başına yeni hayatını kurma çabasına girmiştir. Çaresiz kalan Hayriye Hanım artık son umut kapısı olarak Oğuz’u görmektedir. Bu süreçte, Ali Rıza Bey’e en büyük düşmanına teslim olmak hastalığından daha ağır gelmektedir. Suçluluk duygusu altında ezilen Leyla, anne ve babasına uzattığı yardım eliyle kendini avutmaktadır. Şevket ise işlemediği suçun bedelini ödemeye devam etmektedir.

Yaprak Dökümü, teve2'de yayınlanan ve 1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 14:00'te başlayan Adını Feriha Koydum isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Yaprak Dökümü programının yayını, 19:45'te yayınlanan Kelime Oyunu isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 16:00'da teve2'de hangi program yayınlanacak?

Yaprak Dökümü dizisi yayını başlayacaktır.