Yaprak Dökümü

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yaprak Dökümü, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Yaprak Dökümü programını saat 11:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yaşamını biri erkek olan beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz kişilik vermeye adayan Ali Rıza Bey, yaşadığı bir olayda haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı Necla da İstanbul'da üniversite eğitimi kazanınca, ailece İstanbul'a, kendilerine ait eski bir konağa taşınırlar. Şartlar artık daha zor olduğu için, anne Hayriye Hanım eşinin işten çıkma kararını desteklemez ve evde huzursuzluklar başlar. Askerden dönen Şevket bir bankada çalışmaya başlayınca Ali Rıza Bey'in yükü hafifler. Ama Şevket gönlünü evli bir kadın olan Ferhunde'ye kaptırır ve Ferhunde kısa zamanda dizginleri ele alır, evin bütün düzenini değiştirir. Oğuz adlı kişinin de aileye sinsice girmesiyle beraber olaylar yavaş yavaş kötüye gider. Ali Rıza Bey tüm olanlara direnmeye çalışsa da ömrünün sonuna dek seyretmeye mahkûm olduğu Yaprak Dökümü artık başlamıştır.

Yaprak Dökümü, Kanal D'de yayınlanan ve 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 09:00'da başlayan Neler Oluyor Hayatta isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Yaprak Dökümü programının yayını, 13:15'te yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 11:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yaprak Dökümü dizisi yayını başlayacaktır.