Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 26 Aralık 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Doğan kurulan tuzakla elinden alınan Merkez Bankası baş yazılımcısını kurtarmak için harekete geçer. Aksi halde Türkiye Cumhuriyeti’nin dijital para projesi tehlike altında olacaktır. Barış ve Minnet de Doğan’ın yanında operasyona katılırlar. Ahmet Hemşinli’nin Red Embers’a yaptığı baskından eli boş dönmesinin ardından herkes tekrar Altay’ı bulmak için harekete geçer. Doğan’ın Altay’ı kurtarmak için bir planı vardır. Doğan, Halit Yıldırım’a gider. Konsül üyeleri ise Harun Karacabey’in ortadan kaybolmasına bir türlü anlam veremezler ve bu olayın peşine düşerler. Mira’nın ise Barış’a oynadığı oyunda artık farklı planları vardır.

Yalnız Kurt, atv'de yayınlanan ve 26 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 00:20'de başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 05:50'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

26 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.