Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 2 Aralık 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 01:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Haruncan, Türk-Yunan savaşını başlatmak için planladığı operasyonda sona gelir. Halit Yıldırım da Haruncan’ın peşine düşen Altay’ı durdurmak için Meryem’i kaçırmıştır. Altay, geri dönüp Meryem’i kurtarmak ve savaşa engel olmak için yola devam etmek arasında bir ayrımda kalır. Meryem ise tüm cesaretiyle Altay’ın Haruncan’a engel olmasını istemektedir. Meryem’i kaçıran Halit’in planı ise sadece Altay’a engel olmak değildir. Daha büyük hedefleri vardır. Bunun için Yücel’den Dahhak ile bir görüşme ayarlamasını talep eder. Doğan, elinden her şeyini alan Gani’den hesap sormak istemektedir. Bunun için Gani’nin işlerini yürüten en has adamını kaçırır. Adama karşılık elinden alınanları geri istemektedir. Ama bu pek de kolay olmaz. Gani de Doğan’ın bu hamlesini karşılıksız bırakmayacaktır.

Yalnız Kurt, atv'de yayınlanan ve 2 Aralık 2022 Cuma günü saat 00:20'de başlayan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 04:00'te yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Aralık 2022 Cuma günü saat 01:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.