Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 13 Kasım 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 12:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halit’in kumpasıyla devlet nezdinde zor duruma düşen Altay vakit kaybetmeden teröristlerin isimlerini öğrenmek zorundadır. Doğan ve Yıldırım Timi de ayrı kollardan Altay’ı bu kumpastan kurtarmak için harekete geçeceklerdir. Doğan haberi yapanların peşine düşerken Minnet ve Barış da füzeleri ateşlemek için eğitilen teröristlerin isimlerini bulmak için sahte pasaport şebekesine çökeceklerdir. Barış ve Minnet hiç beklemedikleri bir tuzakla karşı karşıya kalırlar. Konsülün gündeminde ise Türk-Yunan savaşı dışında yeni bir mesele vardır: Türkiye’nin Rusya’nın KKTC’yi tanıması için yaptığı hamle. Meryem de Altay’ın uğradığı bu haksızlık karşısında sessiz kalmaz. Ona yardım edecektir. Altay’ın vakıfta aradığı isim listesini vermeyi kabul eder. Meryem’in bu hamlesinden sonra Altay bir kaçak durumuna düşmektense gidip Emniyet’e teslim olur.

Yalnız Kurt, atv'de yayınlanan ve 13 Kasım 2022 Pazar günü saat 11:30'da başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 15:30'da yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Kasım 2022 Pazar günü saat 12:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.