Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 3 Kasım 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Suikastçının kurşunundan son anda kurtulan Meryem, Altay’ı suçlarken asıl hedefin kendisi olduğunu öğrenir. Altay’ın anlattıklarıyla kafası karışan Meryem suikast olayının üzerine Suriye’ye gidip olayların iç yüzünü orada araştırmaya karar verir. Bu kararı Harun Karacabey’i memnun etmeyecektir. Doğan ayağına gelen adamlardan aldığı ismin peşine düşerek teröre aktarılan kirli paranın izini sürmeye ve Yumurtacı denilen adamın kapısına dayanıp bu kirli düzene çökmeye kararlıdır. Yapacağı baskınla kesin sonuç almak istemektedir. Planladığı suikastın başarısız olduğunu öğrenen Halit Yıldırım, Altay’ın suikast anında mekanda olduğunu öğrenince bu krizi fırsata çevirmeye karar verir. Meryem’in kafasını karıştırmak için harekete geçecektir.

Yalnız Kurt, atv'de 3 Kasım 2022 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 03:50'de yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Kasım 2022 Perşembe günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.