Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 14 Ekim 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Altay, hayatını “Kurdoğlu” namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay’dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra’nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra’ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950’lerin Türkiye’sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay’a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan “ihtiyar”, Davut Bahadır yol gösterecektir.

Yalnız Kurt, atv'de yayınlanan ve 14 Ekim 2022 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

14 Ekim 2022 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.