Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 29 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ahmet’in infazı için görevlendirilen Doğan, Ahmet’in karşısına çıkmıştır. Ahmet ise onun geleceğinden haberdar gibi onu beklemektedir. Ahmet ile yüz yüze gelen Doğan vicdanı ve kendisine verilen emir arasında sıkışıp kalmıştır. Zor bir karar onu beklemektedir. Topal ise Çerkez’in evinde Enver ile Altay’ı bir arada görmüştür ve bu durumdan Halit’i haberdar eder. Halit infaz ettikleri bir Kadimçeri’nin evinde hem de bir emniyet mensubuyla birlikte ne işi olduğunun açıklamasını Altay’dan isteyecektir. Kuzey Irak’ta ise ortalık iyice karışır. Nizam para peşinde, Dara ise Nizam’dan kurtulmanın derdindedir. Bu arada da Viking onları bir gölge gibi takip eder ve Nizam’ı almak için fırsat kollar.

Yalnız Kurt, atv'de 29 Mayıs 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 03:20'de yayınlanan Destan isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.