Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 19 Mayıs 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halit hangarda Altay’la göz göze geldiği an onun yeğeni olduğunu anlar. Altay ise kendisine dikkat kesilen bu gizemli adamın kim olduğunu araştırır. Nizam gözaltından çıktıktan sonra bütün paralarının yakıldığını görür ve bunu Doğan’ın yaptığından emindir. Ahmet ise dürüst ve adaletli olan hakimin Nizam’ı neden serbest bıraktığını anlamak için hakimle bir görüşme yapar. Hakim’in neden Nizam’ı serbest bıraktığını öğrenir. Ayrıca Ahmet’i ziyarete gelen sürpriz bir de misafir vardır. Bir süredir görünmeyen Çerkez ortaya çıkar ve Ahmet’e önemli bir görev verir.

Yalnız Kurt, atv'de 19 Mayıs 2022 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 04:00'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

19 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.