Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 8 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Doğan’ın kurduğu oyunla Doğan ve Bevar arasında kalan Nizam’ı zor bir karar beklemektedir. Nizam köşeye sıkışmıştır. Nizam tercihini kimden yana kullanacak? Doğan mı? Bevar mı? Kuzey Irak’ta baskın yiyen Sare ve Altay ise son anda kurtularak yurda dönerler. Yaralı olan Sare’yi emniyetli bir şekilde nakletmeyi başaran Altay’ı İstanbul’da yeni problemler beklemektedir. Ahmet, Türkiye’yi karıştırmak için harekete geçen Golyat’a karşı hamlelerini artık daha cesur yapmaktadır ve hedefinde Nizam vardır. Ahmet, Nizam’ı köşeye sıkıştırabilecek midir? Viking ise kendisini özel bir operasyonla kurtaran Altay ile ilgili yoğun şüphe duymaya başlar. Altay’ın sıra dışı bir cesaret ve beceri ile bu işlere kalkışmasının normal bir şey olmadığını düşünmektedir. İstihbaratçı refleksleri ile Viking ve Sare, Altay’ın kim olduğunun peşine düşerler.

Yalnız Kurt, atv'de yayınlanan ve 8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Hakim isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 06:20'de yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.