Yalancı

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalancı, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Yalancı programını saat 14:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez. Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Yalancı, Show TV'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Bir Şansım Olsa isimli programdan sonra saat 14:30'da başlayacak.

Yalancı programının yayını, 15:30'da yayınlanan İçimizden Biri isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 14:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Yalancı dizisi yayını başlayacaktır.