Yabancı Damat

teve2'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yabancı Damat, 23 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yabancı Damat programını saat 07:45'te teve2'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece teve2 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gaziantep'in ünlü baklavacısı Kahraman Usta'nın kızı Nazlı, Ankara da üniversite eğitimini bitirmiş memleketine dönmüştür. Nazlı yakışıklı, yabancı bir gençle tanışır. Bu genç, ailesi İstanbul'dan Atina'ya göç etmiş Niko adında bir Yunanlıdır. Nazlı ve Niko birbirlerine deliler gibi aşık olurlar. Ancak aşireti ile sözlüsü Nazlı'nın peşine düşer. Ayrıca Niko'nun, ses yıldızı sevgilisi Anna da bu aşk için büyük bir engeldir. Bu da yetmezmiş gibi Niko'nun ailesi Türklerden, Nazlı'nın ailesi de Yunanlılardan nefret etmektedir.

Yabancı Damat, teve2'de yayınlanan ve 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 06:00'da başlayan Ihlamurlar Altında isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Yabancı Damat programının yayını, 11:15'te yayınlanan Nursel'le Evin Tadı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Ocak 2022 Pazar günü saat 07:45'te teve2'de hangi program yayınlanacak?

Yabancı Damat dizisi yayını başlayacaktır.