Vuslat

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Vuslat, 8 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Vuslat programını saat 05:55'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aziz, anne ve babasının kurduğu holdingin başında yönetici olarak bulunmakta ve kendi dünyasında Tanrıcılık oyunu oynamaktadır. Feride’ye âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlar. Ancak Aziz konumundaki biri için vazgeçmesi gereken çok fazla şey vardır. Feride; babası, üvey annesi ve kardeşleri ile birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Feride bir gece Aziz’in işlediği ve bariz bir şekilde örtbas ettiği bir cinayetlere şahit olur. Polise şikâyet etmekte kararlıdır. Ancak Feride polise gideceği anda, kardeşi Fırat’ın da işin içinde olduğunu öğrenir. Bu karışık süreçte Aziz, Feride’ye âşık olacak; Feride de Aziz’e ilgi duymasına rağmen gururu Aziz’e yaklaşmasına engel olacaktır.

Vuslat, TRT 1'de yayınlanan ve 8 Haziran 2021 Salı günü saat 03:45'te başlayan Ezgi Sertel ile Fazlası Zarar isimli programdan sonra saat 05:55'te başlayacak.

Vuslat programının yayını, 09:00'da yayınlanan Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Haziran 2021 Salı günü saat 05:55'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Vuslat dizisi yayını başlayacaktır.