Vurgun

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Vurgun, 20 Ocak 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Vurgun programını saat 09:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gönül ünlü ve çok zengin bir şarkıcıdır. Onun zenginliğinde gözü olan patronu Zekeriya, parasına el koymak için bir plan yapar. O sırada hapisten çıkmış olan Mehmet’le görüşür ve onu ikna eder. Plana göre Mehmet, Gönül’ü kendisine aşık edecek ve bir şekilde paralarını çalacaktır. Mehmet istemeyerek de olsa Rıza Dayı’nın torununu ameliyat ettirebilmek için bu işi bu kabul eder. Kendisini Ertuğrul olarak tanıtıp, Gönül’ün kaldığı otele yerleşir. Yakışıklılığı ile Gönül’ü etkilemeyi başarır. İlişkileri bir aşka dönüştüğü sırada Gönül, Ertuğrul’un gerçek kimliğini öğrenir. Onu denemek için bir oyuna başvurur. Tüm parasını bir iş için ona vermek ister. Mehmet bu teklifi kabul etmez ve Gönül’e doğruyu anlatır.

Vurgun, 360'de yayınlanan ve 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 09:00'da başlayan Sağlık Olsun isimli programdan sonra saat 09:30'da başlayacak.

Vurgun programının yayını, 11:30'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

20 Ocak 2023 Cuma günü saat 09:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Vurgun filmi yayını başlayacaktır.