Venedik'i Kurtarmak

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Venedik'i Kurtarmak, 13 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Venedik'i Kurtarmak programını saat 03:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın en ikonik şehirlerinden biri olan Venedik'in küresel ısınma ve iklim değişikliği sebebiyle karşılaştığı deniz akıntıları gezegenimizi etkileyecek bir çevresel krizin ilk sinyalleri mi? Uzmanlar en ileri teknolojileri kullanarak ne tür hatalar yaptığımızı ve bu sembolik şehri kurtarmak için neler yapabileceğimizin çözümlerini arıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Venedik'i Kurtarmak, National Geographic'de yayınlanan ve 13 Haziran 2021 Pazar günü saat 03:00'te başlayan Bear Grylls ile Yabanda isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

Venedik'i Kurtarmak programının yayını, 04:30'da yayınlanan Sular Çekilince isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Haziran 2021 Pazar günü saat 03:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Venedik'i Kurtarmak yaşam programı yayını başlayacaktır.