Vay Halime

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Vay Halime, 31 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Vay Halime programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tefeciden aldığı yüklü miktar borç yüzünden, müzisyenlik, figüranlık, bulaşıkçılık, garsonluk gibi türlü işlerde gece gündüz ve uykusuz kalarak çalışan Murat, yine de borcunu zamanında ödeyemeyince doktor rolünde figüranlık yaptığı setten üzerindeki beyaz önlükle kaçmak zorunda kalır. Kaçarken saklandığı kamyonda uyuyakalan Murat sabah gözünü Muğla’nın bir köyünde açar. Bu köyde, muhtar başta olmak üzere köylüler de kendisini üzerindeki önlükle doktor sanınca Murat bir süreliğine peşindeki tefeciler yüzünden burada kalıp saklanmaya ve doktorculuk oynamaya karar verir. Ancak bu planı bir tek şey bozar. O da köylü güzeli Halime’dir. Köyde komik ve macera dolu olaylar birbirini izler.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Vay Halime, FOX'de yayınlanan ve 31 Ağustos 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Vay Halime programının yayını, 22:45'te yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

31 Ağustos 2021 Salı günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Vay Halime filmi yayını başlayacaktır.