Van Helsing

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Van Helsing, 2 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Van Helsing programını saat 23:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İnsanoğlunu kurtarma görevi, Bram Stoker'ın yazdığı Dracula kitabının sayfaları arasında doğan efsanevi vampir avcısı Van Helsing'e düşer. Vatikan'da faaliyet gösteren gizli bir kuruluş adına çalışan Van Helsing, bölgeye dehşet saçmakta olan Kont Dracula'yı alt etmek amacıyla Transilvanya'ya gelir. Orada Anna Valerious adlı korkusuz bir kadınla tanışır. Anna'nın ailesi kuşaklardan beri vampirler yüzünden lanetlenmiştir. Bu uğursuz lanetten kurtulmasının tek yolunun vampirleri yenmek olduğunu öğrenince Van Helsing'le güçbirliği yapma yoluna gider.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Van Helsing, Show TV'de yayınlanan ve 2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 20:00'da başlayan Güldür Güldür Show isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Van Helsing programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 23:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Van Helsing filmi yayını başlayacaktır.