Vali

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Vali, 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Vali programını saat 10:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Annesinin büyük fedakarlıkları sonucu eğitimini tamamlayan Faruk kariyer basamaklarını hızla çıkarak valilik makamına oturur. Bir süre sonra makamın büyülü havasına ve bürokratik engellere kapılan Faruk, kurulu düzene ayak uydurur. Bu sırada kendisine büyük emeği olan annesini ve memleketini arayıp sormaz olur. Bir gün annesinin ölümünün acı haberini alır ve memleketine gider. Bir ay önce hayata veda eden yaşlı kadın oğlunun işlerinin aksamaması için hastalığını oğluna haber verdirmemiştir. Bir helallik isteyemeden annesini kaybetmesi Vali Faruk’u derinden sarsar. Şehri dolaşmaya çıktığı bir gün gecekonduda yaşayan nine ve üç torununun yaşamına şahit olur.

Vali, Kanal 7'de yayınlanan ve 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 09:50'de başlayan Belgesel isimli programdan sonra saat 10:50'de başlayacak.

Vali programının yayını, 12:50'de yayınlanan Kıstırma isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 10:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Vali filmi yayını başlayacaktır.