Vahşi Gelin

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Vahşi Gelin, 27 Ocak 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Vahşi Gelin programını saat 07:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir ağa oğlu olan Temel; üniversite öğrencisi, şımarık ve kaprisli Necmiye ile evlenmek üzeredir. Ailesinin zorlamasıyla evliliğe razı olan Necmiye, fırsatını bulup nişan töreni sırasında kaçar ve oteldeki bir odaya sığınır. Peşinden gelen Temel'den kurtulmak için de burada tanıştığı Murat'ı sevgilisi olarak tanıtır. Necmiye bu kadarla da kalmaz, Temel'den kurtulmak için gizlice, Murat'ın arabasına gizlenir. Murat başına bela olan Mecmiye'den kurtulmak istedikçe daha beter başı belaya girer. Şehir dışındaki kır evine gittiğinde arabasında saklanan Necmiye'nin de onunla birlikte geldiğini görür. Dağ evinde birlikte mahzur kalan ikilinin arasında önce zorlu bir çekişme başlar fakat zamanla bu inatlaşma yerini sevgiye bırakır.

Vahşi Gelin, 360'de yayınlanan ve 27 Ocak 2023 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Gezmek Olsun isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Vahşi Gelin programının yayını, 09:00'da yayınlanan Sağlık Olsun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Ocak 2023 Cuma günü saat 07:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Vahşi Gelin filmi yayını başlayacaktır.