Uyanış: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu, 21 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Uyanış: Büyük Selçuklu programını saat 00:15'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Selçuklu Hükümdarı Sultan Alparslan’ın ölümünün ardından tahta geçen Melikşah, aynı gün Kıpçak hatunu Başulu’yu doğum yaparken kaybetmiştir. Kıpçak-Selçuklu düşmanlığı sebebiyle yeni doğan bebek, devletin geleceğini tehlikeye düşüreceğinden Nizamülmülk’e emanet edilmek zorundadır. Doğumundan itibaren kaderinin devletle bir yazıldığı, ölene kadar da tek gayesinin devlete hizmet olacağı düsturuyla yetişen Sencer, yıllarca aldığı eğitimle idealist bir kahramana dönüşür ve bu kahramanlıklar onu Sultan Melikşah’ın fedaisi yapar. Nizamülmülk’ün en güvendiği adamlarından olan Sencer, devleti için tüm zorlu görevleri üstlenmeye hazırdır.

Uyanış: Büyük Selçuklu, TRT 1'de 21 Mayıs 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Uyanış: Büyük Selçuklu programının yayını, 02:50'de yayınlanan Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 00:15'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi yayını başlayacaktır.