Umut Hiç Bitmeyecek

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Umut Hiç Bitmeyecek, 8 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Umut Hiç Bitmeyecek programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selma üniversite mezunu olmasına rağmen bir iş bulamamıştır. Babası Bedri alkolik bir kişi olduğundan evin tüm yükü annesinin sırtındadır. Bedri sarhoş olarak eve geldiği bir akşam çıkan tartışma sonucunda karısı tarafından yanlışlıkla öldürülür. Selma’nın babası mezara, annesi de hapse girer. Avukat Erdal eşi Hale uyumsuz bir evlilik yaşamaktadır. Bu olaydan kısa bir süre önce bir vesileyle Selma ile Erdal bir tesadüf eseri tanışmışlardır. Erdal eşiyle yaşadıklarının aksine Selma ile çok uyumlu bir ilişki sürdürmektedir. Annesinin hapse girmesinden sonra kardeşlerinin geçimi Selma’nın omuzlarına biner. Erdal, Selma için iş bulur ve Selma’nın annesini hapisten kurtarmak için bir umut olur.

Umut Hiç Bitmeyecek, Kanal 7'de yayınlanan ve 8 Haziran 2021 Salı günü saat 09:50'de başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Umut Hiç Bitmeyecek programının yayını, 14:20'de yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Haziran 2021 Salı günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Umut Hiç Bitmeyecek filmi yayını başlayacaktır.