Ümmühan

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ümmühan, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ümmühan programını saat 13:10'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ümmühan yıllar önce babasının karşı çıkmasına rağmen evlendiği Reşit’i ilk günkü gibi sever. Ancak genç adam yıllardır evli olduğu Ümmühan’ın saflığından ve çocukça davranışlarından rahatsızdır. Günün birinde karısını babasının evine ziyarete gönderir. Ümmühan yıllar sonra döndüğü evinde babasından yine beklediği sıcaklığı göremez. Kısa süre sonra Reşit’in mektubu kayınpederine ulaşır. Mektup Ümmühan’la ilgilidir. Mektubu okuyan Ahmet yıkılır fakat kızına mektupta yazan gerçeği söyleyemez. Bu arada Reşit’e dönmeyi bekleyen Ümmühan, sürekli önüne çıkan ancak kimsenin görmediği yaşlı kadın yüzünden korkular yaşamaktadır.

Ümmühan, Kanal 7'de yayınlanan ve 14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 12:00'de başlayan Tohum isimli programdan sonra saat 13:10'da başlayacak.

Ümmühan programının yayını, 14:20'de yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 13:10'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ümmühan filmi yayını başlayacaktır.