Uçak Kazası Raporu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Uçak Kazası Raporu, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Uçak Kazası Raporu programını saat 18:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic’in en sevilen serilerinden Uçak Kazası Raporu yeni sezonu ile ekranlara dönüyor. Uçak kazalarının sır perdesini aralayan, arkalarında yatan nedenleri ve hiç görülmemiş kayıtları ortaya çıkartan Uçak Kazası Raporu, 20. sezonuyla havacılık tarihinin efsanevi felaketlerini araştırarak neyin neden yanlış gittiğini araştırmaya devam ediyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Uçak Kazası Raporu, National Geographic'de yayınlanan ve 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 16:10'da başlayan Mayaların Kayıp Hazineleri isimli programdan sonra saat 18:00'de başlayacak.

Uçak Kazası Raporu programının yayını, 20:00'da yayınlanan Hazen Audel ile Kabile Yaşamı: Amazon Macerası isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 18:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Uçak Kazası Raporu yaşam programı yayını başlayacaktır.