Uçak Kazası Raporu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Uçak Kazası Raporu, 3 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Uçak Kazası Raporu programını saat 16:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic’in en sevilen serilerinden Uçak Kazası Raporu yeni sezonu ile ekranlara dönüyor. Uçak kazalarının sır perdesini aralayan, arkalarında yatan nedenleri ve hiç görülmemiş kayıtları ortaya çıkartan Uçak Kazası Raporu, 19. sezonuyla havacılık tarihinin efsanevi felaketlerini araştırarak neyin neden yanlış gittiğini araştırmaya devam ediyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Uçak Kazası Raporu, National Geographic'de yayınlanan ve 3 Ağustos 2021 Salı günü saat 15:15'te başlayan Gökyüzünden Avrupa isimli programdan sonra saat 16:10'da başlayacak.

Uçak Kazası Raporu programının yayını, 17:05'te yayınlanan Mega Yapılar: Sagrada Familia isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Ağustos 2021 Salı günü saat 16:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Uçak Kazası Raporu yaşam programı yayını başlayacaktır.