Uçak Kazası Raporu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Uçak Kazası Raporu, 27 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Uçak Kazası Raporu programını saat 14:20'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic’in en sevilen serilerinden Uçak Kazası Raporu yeni sezonu ile ekranlara dönüyor. Uçak kazalarının sır perdesini aralayan, arkalarında yatan nedenleri ve hiç görülmemiş kayıtları ortaya çıkartan Uçak Kazası Raporu, 16. sezonuyla havacılık tarihinin efsanevi felaketlerini araştırarak neyin neden yanlış gittiğini araştırmaya devam ediyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Uçak Kazası Raporu, National Geographic'de yayınlanan ve 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 12:45'te başlayan Tulsa'nın Kanlı Yazı isimli programdan sonra saat 14:20'de başlayacak.

Uçak Kazası Raporu programının yayını, 19:00'da yayınlanan Cosmos: Yeni Dünyalar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Haziran 2021 Pazar günü saat 14:20'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Uçak Kazası Raporu yaşam programı yayını başlayacaktır.