Uçak Kazası Raporu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Uçak Kazası Raporu, 25 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Uçak Kazası Raporu programını saat 12:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Her uçak kazasından sonra havacılık sektöründeki güvenlik önlemlerinin bir kat daha arttığı bir gerçek. National Geographic Channel’ın efsane belgesel dizisi Uçak Kazası Raporu, yakın geçmişte meydana gelen uçak kazalarının perde arkasını incelemeye devam ediyor. Gerçekleşen her kazadan ders çıkarıp, kendisini bir adım daha geliştiren havacılık endüstrisi günümüzde hala en güvenli ulaşım şekli olmaya devam ediyor. Uçak Kazası Raporu, havacılık tarihinde iz bırakmış sansasyonel uçak kazalarının perde arkasını inceleyerek, uçuş esnasında neyin ters gitmiş olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Kokpit kayıtları, kaza raporları ve görgü tanıklarının ifadelerinden yararlanan yapım, gelişmiş bilgisayar grafikleri ve gerçekçi canlandırmalarla kazayı yeniden yaşamanızı sağlayacak.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Uçak Kazası Raporu, National Geographic'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 11:35'te başlayan Kaçakçıların Peşinde isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Uçak Kazası Raporu programının yayını, 13:25'te yayınlanan Sular Çekilince isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Mayıs 2021 Salı günü saat 12:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Uçak Kazası Raporu yaşam programı yayını başlayacaktır.