Üç Makbul Dua

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Üç Makbul Dua, 11 Ağustos 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Üç Makbul Dua programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hilmi ile Hayriye; Hayri, Ali ve Ayşe isminde üç çocuğuyla birlikte kendi hallerinde hayat mücadelesi veren bir ailedir. Bir gün en büyük çocukları Hayri’yi ziyaret amaçlı anneannesinin yanına gönderirler. Hayri gittikten birkaç gün sonra 17 Ağustos depremi gerçekleşir. Baba Hilmi, deprem sırasında çocuklarının ve eşinin ölmemesi için dua eder. Fakat kendisi depremde can verir; Anne Hayriye, Ali ve Ayşe hayatta kalır. Hayriye hemen, evde olmayan oğlu Hayri’yi arar ama bir türlü kimseye ulaşamaz. Bir zaman sonra Hayri’nin de depremde can verdiğini kabullenir. Büyük acılar yaşayan annenin dünyada iki çocuğundan başka kimsesi kalmamıştır.

Üç Makbul Dua, Kanal 7'de yayınlanan ve 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Üç Makbul Dua programının yayını, 12:00'de yayınlanan Ötme Bülbül isimli film başlayana kadar devam edecek.

11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Üç Makbul Dua filmi yayını başlayacaktır.