Üç Kız Kardeş

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Üç Kız Kardeş, 8 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Üç Kız Kardeş programını saat 16:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkan, Dönüş ve Derya. Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine bağlı üç kız kardeş. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş’ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır.

Üç Kız Kardeş, Kanal D'de yayınlanan ve 8 Eylül 2022 Perşembe günü saat 13:00'te başlayan Gelinim Mutfakta isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Üç Kız Kardeş programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

8 Eylül 2022 Perşembe günü saat 16:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş dizisi yayını başlayacaktır.