Üç kağıtçılar

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Üç kağıtçılar, 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Üç kağıtçılar programını saat 23:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Horoz Ali, Deve Ömer ve Piç Rıza hapisten yeni çıkmış üç kafadardır. Üçü de bir daha suça bulaşmayacakları yönünde birbirlerine söz verirler. Ancak huylu huyundan vazgeçmez hesabı, her biri tekrar suça eğilim göstermeye başlar. Bu sefer hedefte Fil Abbas adlı mafya babası vardır. Fil Abbas'ın parasını çalan üç arkadaş, ortadan kaybolur. Horoz Ali, paraları nişanlısının karnına sarar ve ona hamile süsü verir. Tabi bu konuda Ömer ve Rıza'ya herhangi bir açıklama yapmaz. Bu sefer Fil Abbas'la beraber, Ömer ve Rıza da paranın peşindedir. Bakalım, Ali ve nişanlısı yakayı ele verecek mi?

Üç kağıtçılar, 360'de yayınlanan ve 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 21:00'de başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Üç kağıtçılar programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

3 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 23:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Üç kağıtçılar filmi yayını başlayacaktır.