Tutku

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Tutku, 5 Ocak 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Tutku programını saat 23:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Genç yaşta dul kalan köylü kadın Gülsüm ve kızı Hacer, sakin bir hayat yaşamaktadırlar. Köyün yakışıklı fakat işsiz delikanlısı Şerif Ali, Hacer’e tutkundur. Hacer de ona. Öte yandan Hacer'in annesi Gülsüm, Şerif Ali’ye deliler gibi aşıktır, onun olmak ister. Hacer’i seven Ali, Gülsüm'e hiç yüz vermez. Bir gün Şerif Ali, Hacer’e yazdığı mektubu taşın altına gizlice koyarken Gülsüm görür ve mektubun kendisine yazıldığını zannederek merakla açar. Mektubun kızına yazıldığını anlayan Gülsüm, hıncını kızından alır ve onu sokak ortasında döver. Ama Hacer, annesine rağmen aşkından vazgeçmeyecektir.

Tutku, 360'de yayınlanan ve 5 Ocak 2023 Perşembe günü saat 21:00'de başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Tutku programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

5 Ocak 2023 Perşembe günü saat 23:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Tutku filmi yayını başlayacaktır.