Tutankamon'un Hazineleri: Altın Firavunlar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tutankamon'un Hazineleri: Altın Firavunlar, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Tutankamon'un Hazineleri: Altın Firavunlar programını saat 15:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Howard Carter’ın 1922 yılında Tutankamon’un mezarını bulması bütün dünya basınının başlıklarında yer aldı ve Antik Mısır’ a olan ilgiyi arttırdı. Ancak keşiften sonra, birçok firavunun mezarındaki eşyalar zamanla müzelerin bodrum katlarında veya arşiv odalarında kaybolup gitti. Şimdi, firavunlara ait 5,398 eşya Büyük Mısır Müzesi’nde bir araya geliyor. Birçoğu daha önce görülmemiş olan bu eşyalar ‘Çocuk Kral’ olarak bilinen Tutankamon’un hayatına ve antik Mısır’daki yerine ışık tutuyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Tutankamon'un Hazineleri: Altın Firavunlar, National Geographic'de yayınlanan ve 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 14:20'de başlayan Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı Özel isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Tutankamon'un Hazineleri: Altın Firavunlar programının yayını, 16:10'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 15:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Tutankamon'un Hazineleri: Altın Firavunlar yaşam programı yayını başlayacaktır.