Tut'un Hazineleri

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tut'un Hazineleri, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Tut'un Hazineleri programını saat 03:00'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Howard Carter'ın Tutankhamun'un 1922'deki mezarı keşfi, dünyanın dört bir yanında Eski Mısır için küresel boyutta çılgınlık yaratan manşetlere yol açtı. Fakat mezarın keşfinden on yıl sonra firavunun paha biçilemez mezar eşyalarının çoğu Mısır'daki müze bodrumlarında ve arşivlerinde kayboldu. Şimdi, bu 5.398 eşya keşfinden sonra ilk defa yeni Büyük Mısır Müzesi'ndeki bir araya geliyor. Birçoğu daha önce hiç görülmemişti ama hepsi bir araya geldiğinde Boy Kingin kısa ve olaylı hayatına ışık tutuyor ve uzmanlara Tutankhamun'un antik dünyadaki etkisinin büyüklüğünü fark etmelerine yardımcı oluyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Tut'un Hazineleri, National Geographic'de yayınlanan ve 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 02:15'te başlayan Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı Özel isimli programdan sonra saat 03:00'te başlayacak.

Tut'un Hazineleri programının yayını, 03:45'te yayınlanan Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 03:00'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Tut'un Hazineleri yaşam programı yayını başlayacaktır.