Tulsa'nın Kanlı Yazı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tulsa'nın Kanlı Yazı, 27 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tulsa'nın Kanlı Yazı programını saat 03:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Belgesel, 1921'de yüzlerce siyahinin öldürülmesine ve binlerce kişinin evsiz bırakılmasına neden olan Tulsa Katliamı'na odaklanıyor. Kurbanların aile üyeleri, şehir yetkilileri, arkeologlar ve tarihçiler aracılığıyla neredeyse bir asırdır bastırılmış gerçekleri ortaya çıkarma çabalarını gözler önüne seriyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Tulsa'nın Kanlı Yazı, National Geographic'de yayınlanan ve 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 02:30'da başlayan Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza isimli programdan sonra saat 03:10'da başlayacak.

Tulsa'nın Kanlı Yazı programının yayını, 04:35'te yayınlanan Sular Çekilince: Derin Dalış isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Haziran 2021 Pazar günü saat 03:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Tulsa'nın Kanlı Yazı yaşam programı yayını başlayacaktır.