Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstanbul Moda Haftası’nda, 2022 ilkbahar / yaz koleksiyonları, tasarımların görsel sanatlarla buluştuğu kısa filmlerle tanıtıldı. “Dünya Takım Elbise Giyme Günü”nü renkli bir şekilde kutluyoruz. 2022 kışının montları ve kabanları göz kamaştırıcı. İpek Özgüden Özen ile ceket alışverişine çıktık. 70’lerden ilham alan şık bir koleksiyon. Tülin, 50 liranın altındaki makyaj ürünlerini sizin için keşfediyor. Jennifer Lopez makyajını nasıl temizliyor? Rapunzel saç trendi geliyor! Peki bu saçlara nasıl sahip olabilirsiniz? Hepsi ve daha fazlası Tülin Şahin ile Moda'da!

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 08:45'te başlayan Güldüy Güldüy Show Çocuk isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.